2015. október 29., csütörtök

MINNIE szaggatott farmer 25-32 méretben! Csak naci - Jelenlegi ára: 9 975 Ft


EZEN AZ AUKCIÓN EGY MINNIE NADRÁGRA CSAPHATSZ LE (rendelésre érkezik, szállítási idő 15-40 munkanap is lehet, ezt mindenképpen vedd figyelembe)! Ajánlott küldeményként érkezik, tracking számmal, lekövethető.
A katalógusképen sötétebb a színe, a rendelhető nadrág színe világoskék.
AZ AJÁNLOTT POSTA INGYENES KÜLFÖLDRŐL A MAGYARORSZÁGI CÍMEDRE, CSAK A TERMÉK ÁRA FIZETENDŐ.
(Méretprobléma esetén cserélni a megadott külföldi címre való visszaküldéssel lehetséges, a postát külföldre a vevő állja. )
Mint a képen:
Rendelhető méretek:   25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32
Rendelhető színek: VILÁGOSKÉK
Anyag: pamut + elasztán
véknyabb anyagú
RENDELÉSKOR a megjegyzés rovatban tüntesd fel az általad kért méretet!
Az aukció leütésekor a rendelés 1 db termékre vonatkozik a vevő által választott méretben.
Méretek: cm-ben
DERÉK ! - CSÍPŐ - COMB - HOSSZ
körben lett mérve kívülről
A termék külföldről érkezik az általad kért postázási címre! Kérlek vedd figyelembe, hogy méretprobléma miatt nem tudom visszacserélni, saját visszapostázási költségen oldható meg külföldre.
Kérek mindenkit, hogy licitálás előtt olvassa el az I+  oldalamat! Számlát minden vásárláshoz adok, külön küldeményként tudom postázni az utalás után.
Amennyiben még bármilyen kérdés felmerülne, nyugodtan írj, minden kérdésre válaszolok
Általános szerződési feltételek RENDELŐS megoldású külföldi raktárkészlettel rendelkező termékek esetén:
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmaz! ó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz rész! t. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett! termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
        Garanciális igények teljes körű közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megre! ndelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul ! veszi.


Jelenlegi ára: 9 975 Ft
Az aukció vége: 2015-11-13 21:11 . MINNIE szaggatott farmer 25-32 méretben! Csak naci - Jelenlegi ára: 9 975 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése