2018. március 27., kedd

Nászajándék ! Esküvő Meglepetés, Sok Boldogságot - Just Married Fali kép - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható termék a képen látható állapotban !
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Minden termék személyesen átvehető Pécsen bel- vagy kertvárosban egy előre egyeztetett helyszínen/időpontban. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy házhoz is viszem...
- Szállítás: Foxpost, DPD, illetve MPL feladások nagy része is megoldható. Szinte minden esetben van szállítás a vevő terhére, előre utalás után. Utánvéttel nem küldök semmit !
- Postai szállítás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára. Dolgozom, ez van. Mindez azt jelenti, hogy az összeg beérkezését követően 2-3 napon belül tudom elindítani a pakkot. Ha sürgős a dolog, megpróbálom megoldani, de egyeztessünk még a licitlás előtt! Sima levélként nem küldök semmit!
- Postaköltség: a pontos postaköltséget csak a termék csomagolása és mérlegelése után tudom megadni. A "szállítási mód" mezőbe írt összeg tájékoztató jellegű, így kis mértékben - de eltérhet a végleges összegtől (általában jól meg tudom becsülni a feladás díját).
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 19:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése