2018. április 26., csütörtök

1915 Babakiállítás levélzáró kisív** - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fotó szerint!
Kérem, tekintse meg további termékeim, blokkok, sorok, emlékívek, FDC-k, teljes évek:  http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=resmes02&ob=4&obd=1&pt=2
Sima és sima elsőbbségi levélben csak a vevő kérésére küldöm, felelősséget nem vállalok érte. Ajánlott levél esetén a postai kártérítés összegéig vállalom a felelősséget. Nagyobb érték esetén ajánlom a postai vaterafutárt (2 kg-ig 850 Ft, vagy csomagautomatába 20 kg-ig 600 Ft), 150. 000 Ft-ig értékbiztosított. Fizetés előtt kérem, egyeztessük a postaköltséget.
Licittörlés nincs, ezért kérem, előtte gondolkozzon!
A nyertes licitáló 2 db értesítőt kap, az egyikben megtalálható a számlaszámom, postaköltség az adott termékre a terméklapon szerepel. Több termék vásárlása esetén is egy postaköltséget kell fizetni, de a súly vagy méret függvényében a Magyar Posta díjszabása szerint alakul.
Személyes átvétel Budapesten is lehetséges 5000 Ft feletti vásárlás esetén, kizárólag az általam megadott helyen és időpontban (amennyire lehet, rugalmas vagyok), de feltétel, hogy a vevőnek legyen élő telefonja, különben nem vállalom a személyes átvételt.
A vevőnek 7 napja van rendezni a vásárlást, ha ennyi idő alatt nem sikerül, eredménytelennek tekintem az adás-vételt.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 20:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése