2018. július 25., szerda

Visszapillantó tükörbe épített Full HD autós menetfelvevő kamera - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Visszapillantó tükörbe integrált kamera? Ma már ez is lehetséges?  - IGEN, ez a 21. század!
Kinézetre olyan, mint egy középső visszapillantó tükör, azzal a "kis" különbséggel, hogy ebben az eszközben egy modern, FULL HD kamera található beépített kijelzővel és visszajátszó rendszerrel, mellyel könnyedén rögzítheted a megtett kilómétereket és emellett a tükör valódi funkcióját is használhatod!  Szinte észrevehetetlenül szolgálja majd a biztonságod, és bármely közúti incidensnél perdöntő bizonyíték lehet.
A rugalmas rögzítők segítségével pillanatok alatt fel- és leszerelheted!  Széles látószögű, fotók, videók és hangfelvételek rögzítésére és azonnali visszajátszására alkalmas! A kamera előtt SEMMI nem marad titokban!
HD minőségű videókat és nagy felbontású fényképeket készíthetsz vele, melyeket a készülék közvetlenül memóriakártyára tárol.
A rögzített adatokat bármikor visszanézheted, visszahallgathatod a 2, 7"-os TFT kijelzőn és a beépített hangszórón, vagy egy SD kártya adapterrel a laptopodon, PC-den is megnézheted.
 
Visszapillantó tükörbe szerelt autós menetfelvevő kamerának óriási előnye, hogy nem kell külön készüléket a szélvédőre rakni, csak fel kell helyezni a már meglévő tükörre és amint áram alá helyezzük, már működik is. A felvétel Full HD felbontásban kerül rögzítésre. A zavartalan visszapillantó tükör funkciójáért az automatikus monitor kikapcsolás felel. A felvétel közben, a kijelző kikapcsolása után a tükör középső, felső részén egy kék LED visszajelző fény jelzi a kamera működési állapotát.
 
Funkciók:
Full HD video felvétel hanggal
5MP felbontású fotó készítés
Visszajátszás
 
Műszaki jellemzők:
Felbontás:  Video: HD 1920x1080, Fotó: 1, 3MP
Kijelző mérete: 2, 7"
Videó formátum: avi
Fénykép formátum: JPG
Memória bővítés: maximum 32GB,  (NEM TARTOZÉK)
 
Tartozékok:
Visszapillantó tükörbe szerelt HD menetfelvevő kamera
2 db rögzítő pánt
Szivargyújtós töltő


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-15 15:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése