2019. szeptember 28., szombat

Huwei Watch W1 - Jelenlegi ára: 100 Ft

Hibátlan állapotban, dobozában, töltővel.
 
 
 
A tiszta zafír kristály szépsége
A Huawei első Android Wear karórája zafír kristállyal készült, olyan gyönyörű, mint egy gyémánt. A Huawei Watch az a karóra, amelyet le sem akarsz venni többet.
 
 
Tevékenységek nyomon követése
A Huawei Watch a fejlett követő és figyelő rendszerével olyan intelligens adatközponttá válik, amely megváltoztathatja az életed.
 
 
Időtlen Design
Egy klasszikus karórának ki kell állnia az idő próbáját. A Huawei Watch kialakítását a klasszikus, prémium órák inspirálták.
 
 
 
Legyél mindíg kapcsolatban az órád seítségével
Bármit is teszel, a Huawei okósórával minden egyszerübb! Gyorshíváshoz és üzenetküldéshez egyszerűen húzd az ujjad jobbra az óra lapján, és máris láthatod a leggyakrabban hívott kapcsolatokat. Az alkalmazásokért pedig húzd az ujjad balra, vagy koppints duplán az óra koronáján.
 
 
Testre szabott élmények
Negyvennél is több választható felülettel, három luxuskivitelű házzal és számos finom bőr vagy rozsdamentes acél csuklószíjjal a Huawei Watch olyan műalkotás, amelyet egyedi ízlésed szerint alakíthatsz. Minden lenyűgöző részletességgel jelenik meg a 10000: 1 kontrasztarányú, ultranagy felbontású 286 ppi-s AMOLED kijelzőn.
 
 
Intelligens belső
Az Android Wear alapon működő és Google Now intelligens személyi asszisztens funkcióval ellátott Huawei Watch készülékkel a világot a csuklódra csatolhatod.


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2019-10-19 18:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése