2019. november 28., csütörtök

Bio pitypang, gyermekláncfű méz - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Lassan kristályosodik, ici-picit kesernyés, gyógynövény ízű.
A gyermekláncfű méz kiváló máj-, vese- és hólyagbántalmakra. Segíti a méregtelenítést és az emésztést. Emellett vértisztító vízhajtó hatása is van. Magas az ásványi anyagtartalma. Azoknak is ajánlott, akik folytonosan levertnek és fáradtnak érzik magukat, csodálkozni fognak a kúra hatásain! Merthogy a gyermekláncfű méz kiváló, gyógyhatása legalább olyan erőteljes, mintha magát a növényt ennénk! A gyermekláncfű teát is ízesíthetjük a gyógynövény mézével, hogy fokozzuk hatásait. Kóstolja meg!
tájékoztató:
A Gyermekláncfűt legtöbben gyomnövényként, vagy gyermekek játékszereként ismerik, pedig valamennyi része emberileg fogyasztható gyógynövény, nem mérgező. Sőt! Európa egyes részein gyógyászati célból termesztik.
Levele, gyökere és virágja is vitaminok és ásványi anyagok tárháza, amit nagy mennyiségben tartalmaz: A-, B-vitamin család, C-, D-vitamin, Vas, Kalcium, Kálium, Szilícium, Magnézium, Cink, Mangán, Réz. Inulin. Flavonoidok, aminosavak, nyomelemek.
A benne található keserűanyagok az emésztőrendszerre és májra fejtik ki kedvező hatásukat.
Amire képes:
    • „ Kimossa” a felesleges vizet a szervezetből (vízhajtó, de nem meríti ki a szervezet kálium készletét)
    • Hatóanyagai, serkentik, szabályozzák a máj és vesék működését, ezért sok esetben bevethető, amikor jó lenne végre a méreganyagokat eltávolítani a szervezetünkből.
    • Serkenti az epe kiválasztását, az epehólyagból való ürülését, segít megelőzni az epekő kialakulását.
    • Vértisztító hatása a köszvényesek, reumásoknak is segítséget nyújthat, de érdemes fogyasztani nyirokcsomó duzzanatok esetén
    • csökkenti a havi ciklus esetén fellépő emlőfájdalmat
Mennyiség: 0, 25 Kg (250g)

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 13:57 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése