2019. december 29., vasárnap

HP Pavilion Gaming 15-cx0004nl - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i7, 8GB, SSD+HDD, GTX 1050 - Jelenlegi ára: 284 900

Az HP Pavilion Gaming laptopot úgy tervezték, hogy minden feladatot kiválóan teljesítsen. Játék, alkotás, szórakozás – az Intel® Core™ processzorral és a különálló grafikus vezérlővel villámgyorsan vághatsz bele bármibe. Ne érd be az átlagos teljesítménnyel. Készülj fel a teljesítmény új szintjére.
Játékra és szórakozásra termett gép
Az NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti grafikus vezérlővel könnyedén futtathatod a legújabb játékokat, és új szintre emelheted a szórakozást.
Magával ragadó élmény
Még jobban elmerülhetsz az akcióban a lenyűgöző, keret nélküli kijelzővel, és kiélvezheted az előre irányított hangszórók, a HP Audio Boost és a szakértők által hangolt B&O PLAY hangrendszer által biztosított utánozhatatlan, gazdag hangzásvilágot.
Ez komoly teljesítmény
Az Intel® Core™ processzor és a PCIe SSD meghajtó, illetve egyes modellek esetében a kettős tároló (HDD + PCIe SSD meghajtó) hatékony párhuzamos munkavégzést és gyors válaszidőt biztosít. Az egyes modellek esetében gigabites sebességeket is támogató Wi-Fi révén fejlettebb csatlakoztathatóságra és gyors átviteli sebességre tehetsz szert.
8. generációs Intel® Core™ processzor
A teljesítmény javításával gyorsan reagáló rendszert és rövidebb betöltési időket érhet el, így kiváló számítógépes élményben lehet része. 4K felbontást is használhat, prémium minőségű tartalmakat játszhat le a hálózaton, vagy akár saját tartalmakat is létrehozhat.
Paraméterek:
- Intel Core i7-8550U QuadCore CPU (4x 1, 8 / 4, 0 GHz, 8MB cache)
- 8GB DDR4 RAM
- 128GB SSD
- 1TB HDD
- NVIDIA GeForce GTX 1050 VGA 2GB dedikált GDDR5 RAM-mal
- magyar billentyűzet
Nagyon jól néz ki, élőben sokkal szebb, mint a képeken.
- 15, 6" FullHD (1920x1080) IPS LED kijelző gyönyörű képpel, széles látószöggel
- HP Wide Vision FHD IR webkamera
- memóriakártya-olvasó
- Bang&Olufsen prémium hangrendszer
- wifi, bluetooth, LAN, HDMI, 3xUSB 3. 1, 1xUSB Type-C
- 2, 4 kg súly
- 36. 16 x 24. 56 x 1. 79 cm méretek
- numerikus billentyűzet
- Eredeti Windows 10 64 bit HUN operációs rendszer
ÚJ gép, 1 év magyarországi gyári HP garancia, áfás számla.
A HP HIVATALOS Remarketed (RENEW) programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. – újraértékesített ÚJ TERMÉK. Dobozos, fóliás, originál tartozékokkal, gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva.
A gép a vásárláskor megtekinthető, kipróbálható.
Átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal házhoz szállítva.
Névre szóló áfás számlát adok, amivel a vásárlás napjától érvényes a garancia. Probléma esetén tudok segíteni a HP szerviz garanciális és garancián túli ügyintézésében is.
Az ASUS, HP és Lenovo teljes notebook kínálatát forgalmazom a listaártól jóval olcsóbban, a Magyarországon nem kaphatókat is! Ha más típus, olcsóbb, drágább notebook érdekel, vagy csak más konfigurációt szeretnél, kérlek nézd meg a teljes kínálatomat, vagy írj üzenetet.
6SY59EA 7NC73EA 7NB80EA 8BP04EA 7PV69EA 6SX67EA

Jelenlegi ára: 284 900 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 08:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése