2020. június 26., péntek

H&M halványabb rózsaszín színű, különleges, ujjatlan női felső M-es méretben - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Eladó H&M -eredeti-, elegánsabb, halványabb rózsaszín színű női blúz, ujjatlan női felső, vagy rövidebb fazonú blúz. Oldalán lefelé egyenes vonalú. Elől poliészteres anyagból készült fodrok díszítik. Feltűntett származási országa: Bulgária.
Pontos mérete a címkén M-esként van feltűntetve. Ez körülbelül EUR női 38-as, uk10-es méretnek felelhet meg.
 A ruhának az anyaga hátul nagyon jól enged az elasztánnak köszönhetően, inkább közepesen vastag. Pontos anyagösszetétele a címkén: 95% viszkóz és 5% elasztán. A fodrok anyaga poliészter.
Használt, de hibátlan, megkímélt és szép állapotú (nem fakó, nem foltos, nem kinyúlt sehol, nincs szálkihúzódás, nem bolyhos, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól a ruha aljáig mérve: 57 cm.
Alul mért bősége: körülbelül 2x(44-65) cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x(44-65) cm.
Mellbőség: körülbelül 2x(44-65) cm.
Vállszélesség (varrástól varrásig): körülbelül 30 cm.
Ujja bősége vállnál: 2x21 cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 06:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése