2021. október 27., szerda

Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - Hills, Ben - Jelenlegi ára: 840 Ft

Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - Hills, Ben
? Két olyan család van Japánban, amelyből nem lehet kilépni: a jakuza és a császári calád.?
Hány fiatal nő álmodik arról, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, beköltözik egy fényűző palotába, és boldogan él, amíg meg nem hal? Maszakó Ovada, a Harvardon végzett éles eszű diplomata számára, aki a japán trónörökös felesége lett, mindez nagyon másképpen alakult. Egyesek úgy gondolták, az új, nem arisztokrata származású feleség érkezése felfrissíti majd a világ legősibb monarchiájának áporodott levegőjét. 13 év után azonban a hercegnő tragikus nőalakká vált, egészsége megromlott a beporosodott udvari protokoll szabályainak kikezdhetetlensége és az erős nyomás miatt, hogy fiút szüljön. Trónörökös nélkül ugyanis veszélybe kerül a 2600 éves dinasztia fennmaradása.
Ben Hills kötetéből egy bezártságát szigorúan őrző, az idejét múlt hagyományokhoz foggal-körömmel ragaszkodó uralkodóház életébe tekinthetünk be.
Sorozatcím:: Királyi házak
Fordítók: Bori Erzsébet
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Borsodi Nyomda Kft.
ISBN: 9789636892531
Kötés típusa:: kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem: 347 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 15. 00cm, Magasság: 23. 00cm
Állapot: Jó
Megjegyzés: Kiadói borítója kissé megkopott, szélei enyhén töredezettek.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**119786273**)]

Jelenlegi ára: 840 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 00:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése