2022. április 15., péntek

Egynyári sóvirág (Limonium sinuatum) magok!20db mag - Jelenlegi ára: 400 Ft


Egynyári sóvirág (Limonium sinuatum) színkeverék magok! 20db mag
Az aukció tárgya 20db   mag!
Vágott virágként, valamint szárazvirág díszek részeként is megállja a helyét.
Fehér, kék, sárga, rózsaszín és lila színárnyalatokban pompázó virágai a szár végén, nyáron és az ősz elején nyílnak.  Virágai egyszerűen kiszáríthatók, csokorba kötve, száraz, sötét helyiségben, fellógatva száríthatók.
Az egynyári sóvirág egyszerűen nevelhető fényigényes növény, mely napos, világos helyen, jó vízáteresztő talajba ültetve fejlődik legszebben.  Mérsékelt öntözést igényel, de jól bírja az átmeneti szárazságot is.
Betegségek és kártevők általában nem károsítják,  egyedül arra figyeljünk, hogy tényleg jó vízáteresztő legyen a talaja, ugyanis a pangó vízben rohadni kezd a gyökérzete.  Szaporítani magról lehet.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2022-04-16 02:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése