2019. november 23., szombat

Samsung R500 Galaxy Watch Active okosóra - ezüst - Jelenlegi ára: 63 589 Ft

SAMSUNG GALAXY WATCH active
A Samsung Galaxy Watch Active egy, a futás szerelmesei, az alkalmai sportolók, az intelligens kiegészítőkért és a gyönyörű formatervezésért rajongók számára készített modern óra. Akár a fizikai tevékenységed nyomonkövetésének lehetősége kápráztat el, akár a szíjak cseréje vagy az igazán eredeti megjelenést tükröző számlap mintája, ez az óra mindenképp tökéletes választás a számodra.
Az ízlésedre szabva
Mostantól még a kemény edzésekbe is belecsempészhetsz egy csipetnyi eleganciát. A Galaxy Watch Active pontosan úgy fog kinézni, ahogy te szeretnéd. A digitális számlap témájának beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a szíjak cseréje. Sportolás során a dinamikus formatervezést és a merev pánt tesz jobb szolgálatot, míg a munkahelyeden a klasszikus, visszafogott számlap és az elegáns szíj kombinációja lesz a nyerő.
A mindennapos motivációhoz
A Samsung okosórája ideális partnerré válik mindenféle fizikai tevékenység során. A készülék különféle fitnesz funkciókkal és Samsung Health támogatással rendelkezik, amelynek köszönhetően a napi célok beállítása rendkívül egyszerű ? a célok teljesítése pedig még kényelmesebbé válik. Ráadásul az sem számít, hogy éppen hova mész edzeni. A beépített GPS modul segítséget nyújt például a futás közbeni tájékozódáshoz, az akár 5ATM vízálló tulajdonságnak pedig az úszás mellett egyéb helyzetekben is remek hasznát veheted.
Esélyt se adj a sztressznek
A Galaxy Watch Active méri a szívritmusodat, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális sebességet. Ugyanakkor ennek a funkciónak köszönhetően a stressz mértékét is visszaszoríthatod. Ha az óra nem a megszokott ritmust érzékeli, meditációs vagy légzési gyakorlatokkal igyekszik csökkenteni a stressz-szintedet. Így újra nyugodttá válhatsz.
Kondiban tart
Akár professzionális atléta vagy, akár csak időről időre elmész kocogni, a Galaxy Watch Active okosóra és a Samsung Health neked való. A segítségükkel különféle fitnesz funkciókra és statisztikákra tehetsz szert, amelyek révén hatékonyabbá teheted az edzésedet ? vagy még élvezetesebbé a sportolással töltött perceket. Csak vess egy pillantást az órára és olvasd le az általad megtett lépések számát, a szívritmusodat vagy az elégetett kalóriák mennyiségét.
Kövesd nyomon hogyan alszol
Attól, hogy te nyugovóra térsz egy mozgalmas nap után, nem jelenti azt, hogy az órád is veled pihen. Épp ellenkezőleg: a készülék az éjszaka folyamán is aktív marad. Figyeli az alvásod minőségét, így az ébredésed után praktikus összefoglalóval vár az alvási fázisaidról. Az óra továbbá hasznos információval szolgál a mindennapi szokásaid beállításával kapcsolatban is, hogy még több időd maradjon a pihenésre.
Sokkal kényelmesebb töltés
Nyugodtan indulj hosszabb távolságokra is. A Samsung Galaxy Watch Active akár két napig is bírja egyetlen töltéssel. És miután kifutottál a 45 órás folyamatos működés időből, egyszerűen csak csatlakoztasd a készüléket a vezeték nélküli töltőre, vagy alkalmazd a Samsung Galaxy S10 mobiltelefon vezeték nélküli töltésmegosztási technológiáját.
Mindig elérhető alkalmazás
A fontos információkra nem csak a fizikai tevékenységek során van szükség. Épp ezért a Galaxy Watch Active a Samsung One UI felhasználó felületet alkalmazza. Ezen keresztül beállíthatod a számlapon található egyes elemek helyzetét, hogy a kulcsfontosságú értékek vagy a vezérlők mindig kéznél legyenek. Az órád kényelmes vezérlése a telefonoddal történő párosítás folyamán és a kommunikáció kezelése folyamán is érzékelhető. Ez természetesen a különféle alkalmazások használatára is igaz, a zenelejátszástól egészen a fitnesz asszisztensig.


Jelenlegi ára: 63 589 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése