2020. július 28., kedd

3D szemüveg passzív típusú, kék keret, felnőtt méret 1FT NMÁ - KIÁRUSíTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

3D szemüveg passzív típusú, kék keret, felnőtt méret
Az aukció egy forintról indul, minimálár nélkül, a legmagasabb licit viszi! Sok sikert! Nézd meg a többi termékem is és spórolj a szállítási költségen az aukciók kombinálásával!
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS A LENTI LINKEN ÉS SPÓROLJ A SZÁLLíTÁSI KÖLTSÉGEN! EGY FORINTOS AUKCIÓK 2020 TAVASZI KIÁRUSíTÁS!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Debrecenben, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap munkaidő után, és hétvégén egyeztetve)
- Amennyiben nem személyesen veszed át, az ország bármely pontjára futárral tudom küldeni a terméket. Ennek a díját a szállítási fülön megtalálod. Szállítás kizárólag háznál történő feladással lehetséges.
- Természetesen az aukciókat lehet kombinálni, azaz több termék vásárlása esetén egy csomagban tudom küldeni a termékeket, így érdemes szétnézni és több aukciómban is licitálni. (maximum 7 napig várhatóak össze az aukciók)
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem emailben vegye fel velem a kapcsolatot, lehetőség szerint 3 napon belül (maximum 1 héten belül). Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért, az aukciót újraindítom.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 13:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése