2020. július 29., szerda

ProInstrument A3 PAPÍRVÁGÓ A4 A5 A6 A7 + 45-90° SZÖGVONAL VÁGÁS 12 LAPOS 32cm-ig VÁGÓVONALZÓ - Jelenlegi ára: 3 390

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
ProInstrument A3 PAPÍRVÁGÓ A4 A5 A6 A7 + 45-90° SZÖGVONAL VÁGÁS 12 LAPOS 32cm-ig VÁGÓVONALZÓ ProInstrument Line, Akár normál papír, fotó vagy üdvözlőlap, sok dolog lehet vágni tökéletes és egyéni méretre. A vágógép hasznos dokumentumok, promóciós anyagok vagy nyomtatott anyagok, fényképek feldolgozására.
  Papírvágó többféle formátumot támogat maximum A3 méretig + A4, A5, A6, A7 + SZÖGVONALVÁGÁS
  Legfeljebb 12 papírlapot tud kezelni egyszerre, 32cm-ig, maximális papírsúly 80 g / m2.
  A felületen centiméterben és hüvelykben van egy skála, továbbá 45 ° és 90 ° közötti szögméret áll rendelkezésre. Kisebb formátumok esetén elegendő, ha a papírt a csúszógyűrűre helyezzük, nagyobb formátumok esetén a kiegészítő skálát a készülék alján kell használni. A papírvágó pontos és nagyon éles késsel rendelkezik, amely ujjvédő alá van szerelve. A vágás idején a penge műanyag palack alatt van, ami optimális védelmet biztosít az ujjak sérülése ellen. A vágandó anyag beállítása és beállítása után a műanyag vezetőt leeresztik, a rugós mechanizmus megakadályozza a későbbi csúszást. A vágó könnyen tárolható egy fiókban. Az egység csúszásgátló lábakkal rendelkezik, stabil sík felületet biztosítunk. A vágódeszka cserélhető pengével rendelkezik, a csúsztató eltávolításával könnyen cserélhető.
Jellemzők:
-WIDE FORMAT - Vágógép alkalmas a DIN A3 formátumú feldolgozási méretekre, ami egyszerre praktikus és univerzális.
-PRECISE CUTTING - A centiméterek és a hüvelyk, valamint az ujjvédő és a csúszásszabályok lehetővé teszik a papír, fényképek vagy üdvözlőlapok tökéletes és pontos vágását.
-ANGLE MARKING - A 45 ° -tól 90 ° -ig terjedő nyomtatott szögjelölések lehetővé teszik a szögvonalak tökéletes vágását papírra vagy fotókártyára.
-SAFE - A cserélhető pengék egy mozgó medence alatt helyezkednek el, amely aktív ujjvédőként szolgál. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan és sérülésveszély nélkül vágja le és vágja le.
Méretek (L / W) 38 x 14, 7cm
 Maximális papírméret: A3
 Súly: 290g
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-4 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 18:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése