2021. április 28., szerda

Szókimondóka játékcsomag + Móna Manó könyv - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

DVD hiányzik a csomagból!!
A SzóKiMondóka egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-5 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján.
Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai kép orientált világban.
Mit tartalmaz a SzóKiMondóka játékcsomagja?
    Egy zenés kisfilmet, az Óvoda világáról, megzenésített mondókákkal, énekkel, táncoló gyerekekkel… hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon velünk!
    Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek
    Mesekönyet- “ Lackfi János: Milán és a sziázás” címmel – hogy este a nagy táncolás, énekelés után letelepedjünk, összebújjunk és mesébe szőjük a szavakat.
    Tippeket szülőknek, hogy milyen játékokat játszhatunk otthon együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játszunk a SzóKiMondóka elemeivel.
    Továbbá biztosítunk egy egyedi vevőkódot, amelyet 2500 Ft értékű szakértői tanácsadásra tudsz beváltani.
A SzóKiMondókában azt szeretik a szülők, hogy sokfélét lehet vele játszani a gyermek hangulatához, a napszakhoz igazítva a közös játékot. Ha elmélyültebb játékra van lehetőségünk, elővehetjük a szókártyákat.
Itt számtalan játéklehetőség van, amit az Útmutatóban részletezünk is.
Ha aktívabb, energia levezető időtöltést szeretnénk, tegyük be a zenés kisfilmet és jöhet a közös tánc, együtt mondókázás, éneklés, szófelismerő játék. Ha pedig, például este a nyugodt légkör megteremtése a cél összebújhatunk a kanapén és együtt, beszélgetve olvashatjuk a mesekönyvet.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 10:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése