2021. április 28., szerda

Vegital Jasmin növényi tejkészítő, gabonatej, rízstej, kókusztej készítő automata. 1Ft, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható Vegital Jasmin tipusú növényitej, gabonatej, rízstej, kókusztej készítő automata. Rozsdamentes üst, rozsdamentes keverőrész/aprítórész, rozsdamentes motorburkolat. Tartozékaival dobozában, magyar nyelvű learással.  
1/3 csomag kókuszreszelékből, 1 evőkanál rízsből valamint vízből 1, 2 liter frissen főzött, mindenféle tartósítószer és adalékanyagmentes tejet lehet főzni, a bolti ár tőredékéért! Lehet mindenfélével variálni, receptfüzettel együtt adom.
A gép jó állapotú és működőképes. Egyetlen hibája, hogy tejfőzés közben amikor darálja a bennelévőket néha síró hangja van a motornak (csapágy vagy kenés talán), ezt orvosolni kellene minél előbb, hogy még sokáig működhessen! Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon, hibásként hírdetem, reklamációt nem tudok elfogadni!
Most a kisebb űrtartalmú (0, 9l) 45000 Ft-ba kerül, ez az 1, 3 l-es változat.
Leírás:
A gabonatej főzésen kívül használhatod zöldség és gyümölcs krémlevesek elkészítésére, sima, vagy gabonatejes gyümölcsturmixok, kásák, növényi tejszínek (pl. zabtejszín, rizstejszín) főzéséhez is.
 
Átlagos létszámú – 3-4 fős – családok háztartása számára ajánlott, valamint vegáknak, léböjtölőknek, diétázóknak, akik nem csak növényi és mag alapú tejet, hanem  krémleveseket, gyümölcsturmixot is szeretnének készíteni, hiszen ez egy multifunkciós készülék, és mint ilyen, az ára 2-3 hónap alatt megtérül.
 Dupla falú, 4 program választási lehetőséggel ellátott, modell.  Saválló rozsdamentes nemesacél belső tartály és gépfej burkolat.
 A GABONATEJ AUTOMATÁVAL VÉGEZHETŐ MŰVELETEK
 Áztatott / száraz gabonából készült növényi tej
Növényi tejszínek, kásák
Zöldség és gyümölcs krémlevesek
Zöldség és gyümölcs juice-ok
Főzött, vagy nyers italok
PROGRAMOK
Vegyes ital/Krémleves program
Növényi ital főzőprogram, amellyel gabonák és magok keverékeiből növényi ital készíthető. Ugyancsak ez a program alkalmas zöldség és gyümölcs krémlevesek főzésére is.
Zöldség/gyümölcs juice program
Főzés nélküli program, amellyel nyers ételek és italok. készíthetők.
Ugyancsak ez a program szolgál a gép elöblítésére, ehhez, fel kell tölteni a tartályt tiszta vízzel és megnyomni zöldség/gyümölcs juice gombot.
 
Gabona, szója és magtej program
Növényi tej főzőprogram, amellyel beáztatott vagy száraz magokból készíthetők növényi tejek.
 
Gabonakása program  
Kása főzőprogram, amellyel kevés darálással és lassú főzéssel az alapanyagok finoman egybefőnek. Kásák, bébiételek, krémek is készíthetők ezzel a programmal.
Megjegyzés: a kívánt ital, paszta, kása, stb. elkészítését követően hagyja kihűlni a készüléket.
A gabonatej készítő automata részei és kiegészítői:
Gépfej és fogantyú    
Program választó nyomógombok
Túlcsordulás érzékelő
Rozsdamentes acél pengék
Csatlakozó aljzat
Műanyag borítású rozsdamentes acél tartály
Mérőpohár
Tisztító kefe
Elektromos kábel
Villás dugó
3 lyukú csatlakozó
A Jasmine gépek:
dupla falúak, nem égeted meg vele a kezed,   a fej tartály felőli burkolata nem műanyag, hanem a tartályhoz hasonlóan rozsdamentes acél.
kifinomultabb a programválasztás is: eldöntheted, hogy száraz, vagy áztatott gabonából főzöl. 4 választható programja van


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 04:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése