2020. július 25., szombat

HEGEDŰS ZOLTÁN AMIT ÉRDEMES MEGTANULNI A MULTIKTÓL ÉS AMIT NEM - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

„ A kisvállalkozások alkotják az európai gazdaság gerincét. ”
A magyar kis- és középvállalkozások helyzete enyhén szólva nem túl bíztató. A multik országa lettünk! De talán lehet és érdemes valamit tanulni tőlük! Biztos vagyok benne, hogy a multik tapasztalatainak, ismereteinek, technikáinak nagy része a kisebb vállalkozásoknál is hasznosítható.
Ez a könyv erről szól – tele tízesekkel: 10 pontban foglaltam össze mindazt, amit érdemes tudni a multikról, majd 10 olyan témát ismertetek részletesen, amit hasznosítható, megfontolandó elvnek, megoldásnak tartok a magyar vállalatok, vállalkozások életében is. Írok azokról a buktatókról – ezek száma megint csak éppen 10 –, amelyek ugyan részei a multinacionális cégek mindennapjainak, mégsem tanácsolom azokat átvenni. Végezetül megpróbálom 10 pontban összefoglalni azokat a javaslataimat, amelyek a magyar vállalkozó erősítését szolgálhatják. Időközben szépen végzünk a 10 tévhittel is, amelyek hol a multik, hol a kisvállalkozók, hol mindkettő világában megtalálhatók. Az meg csak a véletlen műve, hogy a Kisvállalkozások Európai Chartájának is éppen 10 cselekvési iránya van. Nemcsak szurkolok a magyar kisvállalkozóknak, bízom is bennük.
3500ft feletti vásárlásnál Budapesten ingyen kiszállítunk, 1500ft alatti vásárlásnál jelenleg amíg a víruhelyzet fenáll sajnos nem tudunk személyes átvételt biztosítani, 1500ft felett Budapesten a belvárosban egy héten egyszer tudunk átadni megvásárolt terméket.
A postai úton megrendelt tételeket az utalás beérkezése utáni napon tudjuk küldeni.
P4

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 12:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése