2020. július 24., péntek

ZEPTER THERAPY AIR - légtisztító PWC 504 eladó légszűrő gyors és megbízható szállítás - Jelenlegi ára: 14 900 Ft


ZEPTER THERAPY AIR - légtisztító PWC 504 eladó légszűrő gyors és megbízható szállítás
KÉPEKEN LÁTHATÓ LÉGSZŰRŐ ELADÓ
 
 
 
A Therapy Air® légterápiás készülék egészséges megoldást nyújt a légszennyezettség ellen és segítségével tiszta levegőt lélegezhet. A háztartásban és az irodában egyaránt védelmet nyújt.
A Zepter Therapy Air® készüléke lecsökkenti a légfrissítőkből, rovarölőkből, tűzhelyekből, kandallókból származó szennyezőanyagok, a dohányfüst, pollen, por, növényspóra, állati eredetű hulladék, penészgomba mennyiségét.
 
 
Ugrás az oldal tetejére
 
NÉHÁNY SZÓ AZ EGÉSZSÉGRŐL
Minden lélegzetvétel… egyaránt lehet jótékony vagy kártékony hatással is egészségére
Figyelnünk kellene arra, mennyire tiszta a levegő, melyet nap mint nap belélegzünk.
 
Napjainkban mind a kültéri, mind pedig a beltéri légszennyezettség nagy gondot jelent. Otthonunkban vagy az irodában, ahol a szennyeződéstől elzárva és biztonságban érezzük magunkat, valójában ugyanolyan légszennyezett levegőt szívunk, mint az utcán. Mit tehetünk ez ellen? Nem költözhetünk át egyszerüen egy másik bolygóra. A Földön élünk, ahol környezetünk egyre kevésbé tiszta és szennyeződésmentes. Tennünk kell a Földünkért és tennünk kell a családainkért.
 
Évente több millió ember egészségére hatnak károsan a belélegzett levegőben lévő szennyező anyagok. Egyre jellemzőbb, hogy otthonunkban, a TV előtt, konyháinkban, a hálószobában, a fürdőszobában a levegő szennyezett! Meg kell tennünk bizonyos lépéseket saját és családunk jó közérzetéért és egészségéért.
 
Mi a Zepternél hiszünk abban, hogy a legtöbb ember nem tud a légszennyezettségről és az általa okozott egészségi problémákról. Ebben a dokumentumban röviden áttekintjük ezeket a problémákat. Az igazság fájdalmas lehet, de kérem, ne hagyja abba az olvasást. Annak érdekében, hogy megvédhessük magunkat és családunkat, fontos, hogy ismerjük az ellenséget.
 
Valószínűleg a legnagyobb gond, hogy még csak nem is tudjuk, mi történik. Könnyű azt gondolnunk, hogy “ ez velem nem történhet meg”! A száraz köhögésre télen, könnyező szemekre, és az orrdugulásra találhatunk könnyen más magyarázatot is. Lehet megfázás, influenza, vagy más betegség hasonló tünetekkel, és csak akkor válik világossá, hogy mérgező levegőt lélegzünk be, amikor már túl késő. A baj megtörtént, testünk legyengült, beteg.
Megelőző lépéseket kell tennünk, hogy elkerülhessük azokat az egészségügyi problémákat, amelyeket a légszennyezettség okozhat!
 
A válasz a Zepter Légterápiája. A Légterápia hatékonyan küzd a zárt téri légszennyezettség ellen. megadva az esélyt Önnek és családjának arra, hogy szabadon lélegezzen!
 
A tény, hogy az orvosi technológia fejlődése ellenére a légúti betegségek, pl. az allergia, az asztma vagy a rák, száma folyamatosan emelkedik , arra utal, hogy kell lenni valaminek, ami ezt a jelenséget okozza. Véletlen csupán, hogy a levegő minősége ugyanilyen arányban romlik? Nem.
A szennyezett környezet áldozatai vagyunk, de mostantól ezt megváltoztathatjuk!
 
                
 ATherapy Air légtisztító rendszer hatékonyan harcol a beltéri légszennyezettség ellen 
Porhegyek
A légkör az óceánhoz hasonlóan tele van áramlatokkal. Ezek az áramlatok elviszik a port és a szennyeződéseket szinte bárhová a világon. A Karib-tengerben nagy mennyiségű homokot találtak a Szaharából, sőt, a szaharai homok skandináviai hóval is keveredik! Ezek normális, természetes folyamatok a légkörben. Ugyanezek az áramlatok ember által termelt szennyeződéseket is szállíthatnak. Még a vidéki élet sem jelent biztonságot az ipari területeken képződött mérgek ellen!
Például, a csernobili radioaktív felhő egész Japánig eljutott!
Környezetünk minimum 12 féle olyan vegyszert tartalmaz, amelyről azt tudjuk, hogy rendkívül káros az emberi szervezetre, és amelyek a légáramlatok révén eljutnak mindenhova.
 
NINCS HOVÁ BÚJNI!
 
A légszennyezettség mindenkire hatással van.
A légszennyezettség szintje otthonainkban kétszer, ötször, vagy akár százszor rosszabb lehet, mint a szabadtéri! *
Minden lélegzetvétel alkalmával 40 000-75 000 porrészecskét lélegzünk be.
 
Egy gramm por 700 millió különböző részecskét tartalmaz, amelyek együtt veszélyt jelentenek egészségünkre. Az evolúció folyamán szervezetünk hozzászokott a porral való harchoz, de ma a por összetétele teljesen más, és sokkal károsabb. Ezért az EPA a rossz minőségű zárt téri levegőt a környezetkárosító fogalmak listáján az első 5 közé teszi! *
 
A zárt téri légszennyeződés szintje százszor magasabb lehet mint a szabad levegőé
Életünk 90%-át zárt térben töltjük
Minden lélegzetvételnél 40 000 -75 000 porszemcsét lélegzünk be
Az egészségkárosodást gyakran csak évekkel később észleljük.
        
 A légkör az óceánhoz hasonlóan tele van áramlatokkal. Ezek az áramlatok elviszik a port és a szennyeződéseket szinte bárhová a világon.
 
 Körbe vagyunk véve szennyeződésekkel és mérgekkel, akármerre lélegzünk, különösen otthonainkban!
 
A LÉGSZENNYEZETTSÉG HATÁSSAL VAN RÁNK
Életünk 90%-t zárt térben töltjük – ez azt jelenti, hogy 90% -ban visszaforgatott levegőt lélegzünk be. A levegő visszaforgatása, különösképpen normál szellőzőrendszerben azt jelenti, hogy a por, penészgomba, baktériumok, vírusok, cigarettafüst, különböző vegyszerek és más mérgező anyagok mennyisége halmozódik, mennyiségük a levegő visszaforgatásának mennyiségével arányosan nő!
 
A hatás lassú és csendes. Az is előfordulhat, hogy csak évek után vesszük észre, mekkora kárt tett szervezetünkben! **
 
A LÉGSZENNYEZETTSÉG HATÁSSAL VAN RÁNK!
 
 
A levegő káros hatásai
Honnan tudhatjuk, hogy környezetünk megtámadta szervezetünket? Milyen jelei vannak annak ha a levegő káros hatással van szervezetünkre?
Volt valaha fejfájása, vörösödött már ki az orra vagy volt torokgyulladása? Esetleg allergiás bőrkiütései?
 
Előfordult már Önnel, hogy egy teljes éjszakai alvás után is kimerült volt, szédült? Ezeket a tüneteket hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni vagy mással magyarázni, mint ami a valódi oka. A recept nélkül kapható gyógyszerek, mint az aszpirin vagy más, megfázásra adott gyógyszerek elkendőzik a valódik okot, és segítenek bennünket abban, hogy ne keressük meg a baj gyökerét!
Krónikus köhögés, kötőhártya-gyulladás, fejfájás
Fáradtság, szédülés, allergiás bőrkiütések, gyengeség
Asztmás rohamok, gyakori felsőlégúti fertőzések
              
 
 
A belélegzett szennyezett levegő hatással lehet az egészségre?
 
 
HONNAN TUDHATJUK, HOGY MI LEHET MÉRGEZŐ HATÁSÚ?
Ki vagyunk téve az oldószerek, tisztítószerek, rovarirtók és más illékony szerves vegyület hatásának, amik a fenti tüneteket okozhatják, de kiválthatnak hányingert, spontán orrvérzést, dyspneát.
 
A légkörben található nehézfémek mint például az ólom, vagy a higanygőz , hatással vannak az emésztőszervek működésére, izomfájást, remegést, gyengeséget, személyiségváltozást, halláskárosodást okozhatnak!
 
A biológiai szennyezőanyagok, mint például az állati eredetű hulladékok, penészgombák és poratkák ugyancsak szerepet játszanak a járványok és fertőzések terjedésében. Ráadásul mellkasi szorítást, krónikus köhögést és orrnyálkahártya-gyulladást okozhatnak.
 
A kandallók, radiátorok, kályhák és tűzhelyek ugyancsak beteggé tehetnek minket. Szédülés, fejfájás, szemgyulladás, gyakori torokgyulladás és a többi az előbbiekben említett betegség mind visszavezethető ezekre azégéstermék-forrásokra.
              
 
 
A biológiai szennyezőanyagok, mint például az állati eredetű hulladékok, penészgombák és poratkák ugyancsak szerepet játszanak a járványok és fertőzések terjedésében.
 
 
LÉGSZENNYEZETTSÉG: EGY HELYI PROBLÉMA VAGY GLOBÁLIS KÉRDÉS?
A NASA által kivitelezett megfigyelések felfedték, hogy kiterjedt szénmonoxid felhők és más légszennyeződések terjednek világszerte.
Ezzel az új információval, John Gille, a National Center for Atmospheric Research igazgatója Boulderben, Coloradóban, azt mondta, hogy:
"Ezeknek az új megfigyeléseknek alapján tisztán látható, hogy a légszennyezettségsokkal több, mint egy helyi probléma. Ez már egy globális téma. "
 
A Environmental Protection Agency (EPA) bejelentette a "légszennyezettségi járvány” megjelenését " A World Health Organization (WHO) és az UN Environmental Program több mint 20 éve küzd a légszennyezettség ellen. Dollármilliók mentek el a küzdelemre, és a levegő mégis egyre rosszabb! Mit jelent ez számunkra? Hogyan tehetjük környezetünket tisztábbá?
Egy globális járvány: A légszennyezettség világszerte terjed!
Környezetünk káros vegyi anyagokat tartalmaz!
Környezetünkben káros vegyi anyagok is találhatók
              
 
LÉGSZENNYEZETTSÉG: EGY HELYI PROBLÉMA VAGY GLOBÁLIS KÉRDÉS?
 
 
A szennyezett levegőt lélegzik gyermekeink is.
Együtt él egy dohányossal? A környezeti dohányfüst bekerülése a szervezetbe a passzív dohányzás, ugyanolyan káros, ha nem károsabb, mint maga a dohányzás. A kötőhártya-gyulladás, a sípoló légzés, a horkolás, a krónikus légzési nehézségek súlyosbodása, a szívbaj, és a rák csak néhány példája annak, milyen veszélyeket rejt magában a passzív dohányzás, különösen gyermekek számára!
Mindezek a szennyeződések ugyanazon eredményre vezetnek – nagyban hozzájárulnak, sőt kiváltják az asztmát. Az Amerikai Egyesült Államokban végzett kutatások szerint az elmúlt tíz évben az asztmától szenvedő emberek száma 50%-kal nőtt!
Asztmás megbetegedés miatt 14 és fél millió napot töltöttek betegállományban az emberek, 14 millió napot hiányoztak gyermekek az iskolából évente. Ez 14 billió dollárjába kerül az egészségbiztosításnak csak az Egyesült Államokban! * A szennyezőanyagok és a zárt térben található levegő egyre rosszabb minősége okozhatja ezt a betegséget. És nem csupán az asztmás betegek száma nő, hanem - az allergia és a rák is egyre nagyobb méreteket ölt, amely betegségeket ugyancsak a levegő rossz minősége vált ki.
 
*Forrás: MMWR Surveillance for Asthma, March 2002
              
 
 
A környezeti dohányfüst bekerülése a szervezetbe a passzív dohányzás, ugyanolyan káros, ha nem károsabb, mint maga a dohányzás.
 
 
Lehet egy épület beteg?
 
A beteg épületek beteggé tesznek bennünket- - 20%-unkat minden nap!
A szennyezőanyagok miatt az asztmától szenvedők száma minden tíz évben 50%-kal nő!
Az asztma miatt évente 14. 5 millió munkanap esik ki és 14 millió nap iskolai hiányzás van!
Az irodai búrorok nagy mennyiségű mérgező anyagot bocsátanak ki!
 
Ahogy fejlődik a technológia, egyre újabb és divatosabb épületeket emelünk- egyre olcsóbb alapanyagokból. Ennek eredményeképpen egy új betegség jelent meg közöttünk "Beteg épület szindróma".
A padlózat, a szőnyegek, a gyártáshoz szükséges műanyag, a bútorok, a kötőanyagok, a festékanyagok, a festékek, a lakkok, a modern építkezési anyagok, a szintetikus anyagok és más források nagy mennyiségű mérgező anyagot bocsátanak ki. Becslések szerint az Egyesült Államokban az épületek 60%-a magában hordozza a “ beteg épület szindrómát”, ebbe a számba sajnos még a Környezetvédelmi Hivatal saját épülete is beleszámít!
 
A dolgozók 20%-a azt mondja, hogy teljesítményükre befolyással van ez a szindróma. A munkaerő egy ötöde nem tud megfelelő teljesítményt nyújtani a zárt térben található levegő rossz minősége miatt!
A Beteg épület szindróma krónikus köhögést, gyulladást, fejfájást, fáradtságot, szédülést, allergiás bőrkiütést, asztmás rohamokat, légzési nehézségeket stb. okoz. Valójában nem az épület lesz beteg – hanem az emberek!
                
 
Egy új betegség jelent meg közöttünk "Beteg épület szindróma".
 
 
OTTHONUNK KÖRNYEZTE, AMELYRE NEM VAGYUNK BEFOLYÁSSAL
Otthonunk környezete, amelyre nem vagyunk befolyással
Egy sor olyan dolog van, ami kellemetlenné teszi az életünket, és amire nincs befolyásunk. Az épületek, amikben élünk, gyakran idősek már, tele vannak rozsdával és penésszel. A falak mállanak, az öreg festék és mész porával van tele a levegő.
Lehet, hogy olyan házban él, amelyben több család is lakik, mindegyik a “ saját “ szagával. Vagy nagycsaládban él kis helyen, ami még tovább rontja a szoba fülledt levegőjét. A különböző szaganyagok könnyedén megtámadják személyes terünket. A főzés, takarítás, higiéniai szokások mind hozzátesznek “ a légkörhöz” körülöttünk.
Munkahelyeink egyre inkább nemzetköziek Egy helyen összegyűlhetnek a világ különböző részeiből érkező spórák és mikróbák. A különböző parfümök és illatok összekeverednek.
A kellemetlen szagok figyelmeztetnek minket arra, hogy valami nincs rendben, de sajnos nem mindig tudjuk a megoldást.
 
 
 
BEDUGASZOLJA AZ ORRÁT, ESETLEG ELKÖLTÖZIK?
 
Több módja van a kellemetlen szagoktól való megszabadulásnak. Sajnos a megoldások többsége csak elfedi a szagokat. Valójában ezek a "maszkok" csak rontanak a helyzeten. Elkendőzik a szagokat még több mérgező és szennyező anyag segítségével!
A füstölők megnehezítik tüdőnk normális működését, fejfájást és alvási zavarokat okozva. Az összetevőktől függően akár még rosszat is tehet egészségünknek!
Az illatosított gyertyák rendkívül népszerűek, de ugyancsak kormot bocsátanak ki, és szennyezik a levegőt. Ráadásul mérgező ólmot bocsátanak ki, attól függően, milyen összetevőkből állnak. Lehet nagyon finom illatuk, de az egészségünkre gyakorolt káros hatása sokba kerülhet nekünk, veszélyes lehet!
A dezodorok ugyancsak mindössze elkendőzik a problémát otthonunkban. A levegőben található oly sok vegyi anyag mellé miért akarunk továbbiakat adni? Ráadásul bizonyos aeroszolok olyan vegyi anyagokat bocsátanak ki, amelyek tovább rontják, amúgy is szennyezett környezetünk állapotát!
 
A vegyi aromák "elkendőzik" az egészségkárosító veszélyt!
A korom és a füst fejfájást okoz letörtté tesz, és rontja közérzetünket.
Az illatosított lakberendezési termékek és a mesterséges illatok elűzik békés álmunkat.
 
Otthonunk környezete, amelyre nem vagyunk befolyással
 
 
Több módja van annak, hogy a kellemetlen szagoktól megszabaduljunk.
 
 
A vegyi aromák "elkendőzik" az egészségkárosító veszélyt!
Ugrás az oldal tetejére
A TERMÉK ELŐNYEI
VAN SEGÍTSÉG! EZ PEDIG A ZEPTER LÉGTERÁPIÁJA®
A Légterápia megoldást nyújt a zárt téri légszennyezettség ellen, lehetővé teszi, hogy ismét tiszta levegőt lélegezzünk be. A Therapy Air készülék kiszűri a port, a baktériumokat, vírusokat, dohányfüstöt és más szennyezőanyagokat és kedvező hatású közérzetünkre.
 
HASZNOS TERMÉK
Ne az Ön tüdeje legyen a szűrő – engedje ezt a gondot át a Légterápiának®!
 
Elpusztítja a baktériumokat, penészgombákat és vírusokat a zárt téri levegőben.
Semlegesíti a zavaró szagokat.
Javítja a közérzeteta természetes a Swisso Logical Aromaterápia segítségével.
Megkönnyebbülést adaz embereknek, akik allergiától és asztmától szenvednek.

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-24 14:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése