2021. április 24., szombat

Unakit fúrt golyó, ásványgyöngy 6 mm-es - Jelenlegi ára: 30 Ft


6 mm-es unakit
Jellegzetességei: Az unakit a látomás köve. Összehangolja az érzelmeket a spiritualitással. A harmadik szemre téve megnyitja azt, s elősegíti a vizualizációt és látomások születését. Ha arra van szükség, biztosítja a földelést és hasznos lehet meditáció vagy extraszensz tevékenység után.
Használható sorsvető kristályként kistályjósláshoz: jelzi, hol van szükség kompromisszumra és együttműködésre. Alkalmazásának azonban az a legjobb módja, ha tíz, vagy tizenkét másik megfelelő kővel használjuk. Ezeket a koptatott köveket egy közös tasakban kell tartani. Látatlanban egyet válasszunk ki közülük ahhoz, hogy egy feltett kérdésre választ kapjunk, vagy pedig egy maréknyi követ beledobunk a sorvető kerékbe.
A környezetünkben elhelyezve - legyen az akár egy nagyobb darab, akár több kicsi koptatott kő egy tálban - nyugodt, finom energiát biztosít; és megsemmisíti a televízióból áradó elektromágneses szennyeződés hatásait, ha a készülék tetejére, vagy mellé tesszük.
Az unakit elősegíti az újjászületést, fényt derít rájuk, összehangolja a múltbeli blokkok okaival kapcsolatos információkat és finoman megszünteti azokat a körülményeket, amelyek akadályozzák a spirituális és a pszichológiai fejlődést. Ugyancsak hatékony az előző életek gyógyításában, mert visszavisz a problémák eredetéig, és lehetővé teszi az újragondolást. Ha ezt akarjuk elérni, az unakitot tartsuk a kezünkben, vagy tegyük a harmadik szemre.
Akr a távoli, akár a közeli múltból ered a rendellenesség, ez a kő elér az alapvető okhoz, bármelyik szinten található is, a felszínre hozza, így átalakíthatóvá válik.
Gyógyhatása: Elősegíti a lábadozást és a felépülést a súlyosabb betegségek után. Jótékonyan hat a reproduktív rendszerre; ahol szükséges, megkönnyíti a súlygyarapodást; hasznos a kismamáknak, hogy a terhesség egészségügyi szempontból problémamentes legyen, valamint serkenti a bőrszövet és a haj növekedését.
Alkalmazsa: Tegyük a megfelelő testrészre, vagy használjuk elixírként.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 30 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 17:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése