2021. június 27., vasárnap

Coccolle Mino ultrakompakt hibrid sport babakocsi - Red - Jelenlegi ára: 51 990 Ft


Gyártó:
Coccolle
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Terhelhetőség:
15 kg
Típusa:
, Lapra csukható sport babakocsi, Esernyőre csukható sport babakocsi,
Coccolle Mino sport babakocsi: 6 hónapos kortól kb. 36 hónapos korigMaximális terhelhetősége 15 kg! Modern, összecsukható rendszer - Ultrakompakt hibrid Könnyű, alumínium ötvözetből készült váz, súlya mindössze 5, 6 kg! Modern, levehető karfaKábeles kerékfékrendszerFokozatmentesen állítható háttámla5 pontos belső biztonsági övBevásárlókosara maximum terhelhetőse 5 kgElső kerekei 360 fokban forgathatóak, fixálhatóak4 kerék mérete: 5"Babakocsi mérete: 64x48x102 cmMéretei összecsukás után: 61x31x29 cmNyomtávolságok: Elől 24 cm, Hátul 29 cmAz ultrakompakt Coccolle Mino sportkocsi tökéletes családi utazásokhoz. A modern összecsukható rendszer csomagolva hordozható és könnyen kezelhető. A Mino-t csak egy mozdulattal hajtsa össze, aktiválva a fogantyú gombját. Tehát a karfa rúdja hasznos átmeneti fogantyúvá alakul.
A Coccolle Mino Ultrakompakt garantálja a csecsemő kényelmét, és a szülők könnyen manőverezhetik, ezzel egyidejűleg kényelmessé téve a szállítását. Könnyű, könnyen használható közlekedési rendszer, ideális városi és változatos életstílushoz, de repülőgépes utazásokhoz is.
A sport babakocsi 6 és 36 hónap közötti (3 éves) gyermekek számára használható, így ideális még a legaktívabb és legforgalmasabb szülők számára is! Összegzésként elmondható, hogy a Mino könnyen kezelhető és azonnali hajtású városi sportkocsi.

Jelenlegi ára: 51 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 12:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése