2021. június 29., kedd

Sztereó kar lemezváltós Supraphonhoz! 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Mint tudjuk, a hazai zeneszekrényekben használatos Supraphon MD-1 lemezváltós lemezjátszó nem nagyon tudja lejátszani az újabb nyomású, sztereo hanglemezeket. Ezt a hibát a gyártó is felismerte, ezért a VK-05 hangszedő helyett kifejlesztette a VK-311-est. Az viszont egyáltalán nem közismert, hogy kifejlesztettek egy upgrade lemezjátszókart is a jó öreg MD-1-hez, amely az új, sztereo hangszedőt tudja befogadni, kívülről pedig ugyanúgy néz ki, mint a régi, VK-05-ös hangszedővel működő kar.
Nos, árverésünk tárgya egy ilyen kar, a bele való hangszedővel együtt. Igazán ritkaság, csak egyetlen egy darab van belőle nekem, soha ezelőtt nem láttam ilyet és valószínűleg soha többé nem is fogok látni. Meg merem kockáztatni, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom azoknak, akik rendelkeznek lemezváltós Supraphonnal, és szeretnének újabb kiadású lemezeket is hallgatni rajta.  
Végeladás, nincs maradás, a legjobb ajánlat viszi, aki pedig fukarkodik, annak valószínűleg soha-soha nem lesz ilyenje.  
A termék különleges ritkaságára való tekintettel kérem villámárra vonatkozó, szűkmarkú ajánlatokat ezúttal mellőzni! Meg lehet olcsón csípni... akár ajándékba is... de csak akkor, ha senki más nem licitál rá rajtad kívül.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 10:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése