2021. június 29., kedd

Kurkuma-kurkumin 300mg 60 kapsz.Natural Factors - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

           
Sok hasonló termékkel ellentétben a Natural Factors Kurkuma kapszula nem egyszerűen a fűszer porózus változatát (őrleményét) tartalmazza, hanem annak KIVONATÁT, mely a növény értékes részének 50-szeres koncentrátuma.
A 300mg-os kapszulában lévő kurkuma,
285mg kurkumint tartalmaz.
A kurkuma gyökerének legfőbb hatóanyagai a kurkuminoidok és a turmeronok,  erős antioxidáns- és gyulladáscsökkentő hatásúak. A kurkuminoidok a legkutatottabb növényi hatóanyagok közé tartoznak. A kopaszodástól kezdve, az ízületi gyulladáson át a daganatos megbetegedésekig különösen hatásosnak találták.
Sokáig csak bélrendszeri problémákra találták hatásosnak szájon át szedve. A bélszövetek kurkumin-szintjét a nagy dózisú szájon át szedett 95% kurkuminoid tartalmú kivonatok ugyan képesek növelni, azonban még ezek a magas kurkumin tartalmú kurkuma-kivonatok sem képesek szájon át szedve a véráramba jutni.
Mivel a kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott, ennek áthidalására hozták létre e terméket. Egy feketebors-kivonat, a BioPerine®  akár 2000%-kal is növelheti a kurkuminoidok felszívódását.  
A kurkuma standardizált kivonata szintén jelentősen fokozza a kurkumin felszívódását.
A kurkumin nagy dózisban a következőkre hatásos:
ízületi gyulladás;
vastagbél- és egyéb daganatos megbetegedések;
Alzheimer-kór;
általános szervezet-szintű gyulladás;
magas vérnyomás;
                                                                 magas koleszterin szint.
Ezeken felül a kurkumin jelentősen csökkenti a C-reaktív fehérje szintjét, a szervezeten belüli lipid-peroxidációt és általános oxidációt. Hatásosan veszi rá a szervezetet erős antioxidáns hatású enzimek termelésére, köztük az erős antioxidáns hatáson túl méregtelenítő és májvédő hatású glutation enzim termelésére is! Maga a kurkumin hatóanyagai is erős antioxidáns hatásúak.
 


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 17:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése